Tulipaner

 Glæder os til næste forår,her lidt billéder fra i år.
 Har fået sat en masse nye løg og skal til at klippe stauderne ned.

3 kommentarer:

 1. Kære AnneMette og Michael.

  Dejlige billeder, der emmer af livsbekræftende forårsstemning. Jeg nyder altid at se billeder fra jeres vidunderlige cottagehave. Den havestil har bidt sig mere og mere fast i mit hjerte og jeres cottagehave går lige i hjertet og smagsløgenen på mig.

  Her er der også stor travlhed i haven. Kom lidt for sent ud af starthullerne med efterårsarbejdet og det hævner sig nu. Efteråret er virkelig en travl tid for os havetosser:o)

  Idag har en voldsom regn imidlertid sat en stopper for staude-nedbarbering og løglæggeri, men så får jeg tid til at besøge skønne have som jeres i cyberspace:o) Og hvile trætte arme, ømme skulderled og en knirkende lænd:o)

  Happy tulipgardening og nyd et smukt bornholmsk efterår.

  De kærligste cottagehilsner og tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn.
   Ja hvem siger at efterårstiden er nedfaldende blade, forfald og afslapning. Ikke her hos (og andre havetosser) hvis man vil være på forkandt med foråret, så er det bare om at trække i uldunderbukser og gummistøvler. Men det kan være svært at komme derud og rydde op, man har jo´ikke den fuldstændige fantastiske forårsenergi lige nu, vel!!

   Håber at I har haft en god havesæsson hos jer. Mange gode tanker herfra Michael og Anne-Mette.

   Slet
 2. Hvor dejligt med en hilsen fra jer:o) TAK for den.

  Ja, efteråret er bestemt ALT andet end afslapning. Det er mindst en ligeså travl tid som foråret i haven. Uha, jeg begynder at få koldsved på panden, for al den regn umuliggør simpelthen løglægning lige nu. Og jeg er bestemt ikke sart, hvad havevejr angår.

  Ja, frem med de uldne underbukser, sokker og polardragten. Vi kæmper videre:o) Hep hep! We can do it. Yes, we can:o)

  Vi har haft en dejlig havesæson, men er ved at være meget meget matte i gummistøvlerne.

  Knus og løghilsner fra Rainy Mors

  SvarSlet