Digitalis

 Her er det digitalis pam's choice sammen med læge baldrian valeriana officinalis der blomstre på samme tid.


8 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte revebjeller! Det hører virkelig til i en hage!

  God helg! Klem

  SvarSlet
 2. sikken flotte digitalis jeg er så vild med dem, skal have en masse af dem...det giver god stemning.håber at engang komme til Bornholm.

  SvarSlet
 3. Smukke spir!

  Har selv fået sået og udplantet et hav af baldrian i år, så glæder mig til næste år! Digitalis er vidunderlige til den uformelle stil, som også står mit hjerte nær. Desværre er jeg lidt på dupperne overfor dem, da jeg har små børn i haven, men med tiden skal de i høj grad have lov at dominere havebilledet - og den der her vises er så lækker med sine hvide og mørke farver!

  Mange hilsner fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Har altid haft dem i min have , børnene har aldrig smagt på dem eller nogen andre blomster .. Som regel smager det så grimt at de spytter det ud inden nogen skader.. Men jeg har også engang fællet en guldregn, da jeg ikke turde løbe chancen . Men den har jo også de bælge som kunne ligne ærter..

   Slet
 4. Hold da op hvor ser det godt ud. Jeg er aldrig før stødt på `Pams Choice´ - men hvor er den smuk. Og stor! I må sørge godt for dem.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 5. I found your blog today and went back over a number of your past postings, way back into September. It is very nice. I like the photos. NIce style. Jack

  SvarSlet
 6. Utrolig flot staudehave/cottage i har skabt, det er en sand nydelse at se jeres indlæg igennem. Jeg har nettop meldt mig som fast læser, for jeg vil gerne se mere og følge jeres dejlige have.
  Hilsen Alice

  SvarSlet
 7. Revebjelle er en av mine favorittplante. Den er så flott!

  Klem Vivi

  SvarSlet