http://Havetid.blogspot.com: En have på Bornholm.

http://Havetid.blogspot.com: En have på Bornholm.: Inger og jeg har været på Bornholm i denne uge og har genset det meste af det man bør se derovre. En af de ting der stod højt på listen,...

9 kommentarer:

 1. Hej på skønne Bornholm.

  Har lige set Havetids indlæg om besøget i jeres have. Pragtfuldt sted I har skabt.Jeg ønsker inderligt at kunne besøge jeres have engang. Det er liiiiiiiiige noget for en cottagefreak som mig.
  Hils jeres kommende gæst fra Jydeland:o)

  Beundrende hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. hej tante grøn du er altid velkommen til at kikke forbi,hvis du sku komme til øen.

   Slet
 2. Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyha......håber sandelig ikke jeg ER en robot. Jeg har godtnok svært ved at modbevise det. Det var først i 4. forsøg, det lykkedes for mig, at tyde hieroglyfkoden, for at få kommentaren sendt afsted.

  Hav en blomstrende weekend.

  Grønne hilsner

  SvarSlet
 3. Hej Anne-Mette og Michael

  Super billeder Jørn fra Havetids har taget fra deres besøg i Jeres have man bliver godt nok misundelige helt ind til benet. Det styrker bare mistanken om at et besøg i jeres paradis står endnu højere på ønskeseddel. Men men men, problemet et bare lige alt det vand som I omgiver jer med, da jeg ikke er nogen god svømmer Hihi.
  Nå, men jeg håber det lykkes alligevel på anden måde.

  Nu må vi så til kode besværet håber ikke det er ligeså svært som sidst, da måtte jeg prøve til 4 gange inden det lykkes. Øv.

  God søndag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. ps. Jubiiiiiiiiiii, det lykkes første gang prøver lige igen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Først læste jeg Jørns indlæg og nu også Claus Dalby, så er det vist på tide at komme ind og kigge. I ryger fluks på bloglisten så jeg kan følge med, og så er der endnu en god grund til snart at besøge solskinsøen... :o)
  Havehilsner fra fru friis i kolding

  SvarSlet
 6. Hej Michael og Anne-Mette
  Hvilken fantastisk have I har skabt, har lige set den på Claus Dalby`s blog og har fået lyst til at se den i virkeligheden, da vi netop også er ved at skabe en have fra bar mark.
  Hvornår har I åben have næste gang ? I må meget gerne skrive næste gang I får besøg, for I åbner vel ikke haven for bare to interessede eller skal jeg bare ringe og aftale en tid ?
  Bente fra Klintevej i Lobbæk

  SvarSlet
  Svar
  1. hej bente i kan bare ringe så kan vi aftale en tid.

   Slet
 7. Oj oj hvor smuk, jeg synes det er en fantastisk have og jeg kan egentlig godt se koblingen fra grafittimaler til havemand .... for selvom det jo er ulovligt, er der altså nogle fantastiske kunstnere imellem, så man er NØDT til at beundre værket, ulovligt eller ej.
  Flot flot og absolut et must næste gang turen går til Bornholm..!

  SvarSlet