Have hjælperne

I år havde vi besøg af et par gode have venner her i haven.
Disse løvfrøer er vi rigtig glade for, og de har en fantastisk lyd når de kvækker. Vi så kun disse to, men vi håber på flere de kommende år..

4 kommentarer:

 1. Har I selv importeret dem? Eller er de bare flyttet ind i jeres have?
  Det er da hyggeligt. Tænkte straks på fru Friis!

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med løvfrøerne. Min mor boede tidligere ud til en sø og havde et havebassin i forhaven. Der var en veritabel koloni af løvfrøer hos hende, som sprang i vandet når man gik forbi. Jeg kan kun beklage, at jeg kun har en skrubtudse i haven.

  SvarSlet
 3. Til Bente.
  Faktisk fik jeg at vide af vores nabo at hendes løvfrøer var flyttet, så de er nok kommet fra deres have. Vi bor lige op ad landevejen og ikke i nærheden af vand, så vi har bevidst lavet mange "rodebunker" af krat til de forskellige dyr også for at beskytte dem. Så sidste år da vi hørte dem for første gang, blev vi så stolte over, at vi har skabt en have med plads til mange forskellige dyr.
  Anne-Mette.
  p.s. Hvad er historien med Fru Friis??

  SvarSlet
 4. Jamen hvis du kigger på hendes flotte header og ser i haven, hvor mange frøer hun har, så tænker jeg, at hun også gerne vil have dem i levende live. Jeg ville elske, at have løvfrøer i haven selv. Vi har en enkelt tudse og det synes jeg er fint. (de spiser jo snegle). Så tillykke med jeres!

  SvarSlet