Siddepladser.

Man skal huske at sætte sig ned i sin have engang i mellem og lave ingenting!!
Men hvor er det lige vi sidder?? .... :)

Ja, det kan være svært at sidde i sin have, for "man får lige en idé " eller "ser noget som der lige skal ordnes". Men det er jo´ det vi synes, er det sjove!!!!!!

Nåh der sidder han, the headgartner, endelig sidder han og nyder morgensolen... :)

14 kommentarer:

 1. Skønne siddepladser!

  Hilsen fra Bodilsker.

  SvarSlet
 2. Ja, det er utroligt, hvor svært det er at blive siddende. Man får altid liiiige øje på noget, man liiiige kan snuppe/løfte/støtte eller noget andet.
  Men det er jo skønt - og opleves jo af én selv som ganske afslappende, for det var jo ikke et stort, slidsomt projekt i sig selv.
  God weekend :)
  Marie-Louise

  SvarSlet
 3. Jeg må tage mig sammen til det med de siddepladser her til foråret. Vores have bærer tydeligt præg af, at konen i huset aldrig sidder ned :o)) Det må der gøres noget ved, for det ser så hyggeligt ud med de små pladser rundt omkring. Er det et vandbassin a'la Just, som jeg kan se på det sidste billede?

  SvarSlet
 4. Du har ret, det er noget man gør for lidt i sin have, det med at sætte sig ned! Jeg er også tilbøjelig til at glemme det. Så godt at få en reminder!
  I har jo mange dejlige siddepladser!

  SvarSlet
 5. Hej og rigtig god weekend til alle!!
  Zep fra bodilsker, kender vi hinanden "in real life"??
  Lavendelfryd, ja vi lavede i 2009 et bassin efter foreskrift fra Anne Just´s beskrivelse af sin have og hvordan den er opbygget gennem årene. Når man besøger Anne Just´s have får man en lille fin trykt haveplan med beskrivelse af haverne.
  Vi har været meget glade for vores bassin.
  Mange hilsener Anne-Mette.

  SvarSlet
 6. Skønne siddepladser du har :-D Det´er bl.a. en af de ting vi skal have mere af her i vores have.
  Jeg er bare en skovl til, at holde pauser, for jeg ser hele tiden liiiige et eller andet, eller også kommer jeg lige i tanke om noget jeg skal huske at få lavet.(og efter som jeg er kommet i den præ-senile alder, gælder det om at få det ordnet inden jeg glemmer det igen) Men jeg skal´ huske, at holde nogle pauser for ellers ender jeg, med at måtte ligge i en uges tid, måske 2!!! Og det er bare ikke til at holde ud når man hellere ville være udenfor i haven og rode i jorden.
  Så helt bestemt, siddepladser er der brug for.
  Tak for inspirationen :-D

  SvarSlet
 7. Hej Anne-Mette.

  Nej det gør vi vist ikke - endnu. Ville have været forbi til åben have hos jer sidste år, men...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Sitteplasser har vi som regel for lite av. Jeg må skaffe meg noen som kan stå ute i regnet uten å bli ødelagt =)
  I fjor hadde vi en våt og kald sommer, men håper inderlig at vi kan være mer ute i år, og sitte og nyte livet i hagen!
  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlet
 9. Hej Zep.
  I år håber vi på en supersommer så MÅ du komme forbi. Det er rigtig dejligt at møde haveinteresseret mennesker, de forstår hvordan det er at være bidt af havearbejde og at det ikke kun er knoklearbejde!!!
  Har du været til havemarked hos Strabo??Hvis ikke, så er det en rigtig fin dag med masser af boder med haveting og masser haveinteresserede.
  Håber vi snart ses. Anne-Mette.

  SvarSlet
 10. Hej igen Anne-Mette.

  Havemarked hos Strabo kunne garanteret være rigtig hyggeligt. Jeg har ikke været til det endnu, fordi jeg de senere år er draget til Jylland og er til havemarked i Geografisk Have i Kolding sammen med min bedste haveveninde derovre. Men måske kan det lade sig gøre i år. Jeg kan se, at Strabo holder det week-enden før Grundlovsdag og jeg rejser muligvis først mandag...

  Netop Strabo har jeg haft "slæbt" førnævnte veninde med op til på et af hendes besøg. Vi er begge til den hygge og kreativitet, det emmer af deroppe. Hun har også været med i Ibsker, hvor der sjovt nok altid sniger sig uforudsete indkøb med hjem fra Fuglesang Haveparadis ;)

  Egentlig var det jo en supersommer sidste år - for planterne! Hos mig groede de ihvertfald og struttede, som jeg ved ikke hvad! Og ja du har helt ret i, at det er skønt at møde andre, der "lever have", som jeg kalder det! Jeg har langtfra en besøgshave - den er nærmere min legeplads...

  Sandsynligvis kommer min haveveninde herover i ugen efter påske - der, hvor der (7-9-13) er ved at komme gang i en masse i jordhøjde. Jeg sidder faktisk i øjeblikket og prøver at finde på et eller andet "grønt" at besøge, som vi har for vane, når vi er sammen. Hvis du har mod på det, kunne vi bage en kage og kigge ind omkring jer? Ved godt, det er "udenfor sæson", men det kunne være hyggeligt at hilse på i en tid, hvor vi havetosser er godt oppe at køre over alt det, der venter ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Kæreste Zep. I er begge to meget velkomne her. Vi synes det er fedt at få besøg i haven også udenfor sæsonen, skriv bare når det nærmer sig så jeg kan være hjemme ifh. arbejde.
  Mange hilsener fra Anne-Mette.

  SvarSlet
 12. Du er bare en perle Anne-Mette. Jeg vender tilbage...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Ja, det er selvfølgelig vigtigt at sidde ned ind imellem. Men ikke for længe ad gangen ...

  SvarSlet
 14. I har utroligt mange plads hor I kan sidde og hygge jer :)

  SvarSlet