Foråret 2011 er tid til forandring...igen!Foråret er tiden til at foretage forandringer i bedene eller som her på vores aftenterasse ved drivhuset, hvor vi har sat et stakit op for at skabe et mere lukket rum til hygge og afslapning i aften solen. Vi har også lavet et nyt bed med et lavt pileflet hegn foran. Bedet her skal være i de orange og brændte farver, vi har f.eks.sat Pat Austin rosen der er en flot orange rose, dagliljer og montbressia i orange. Foran drivhuset sætter vi en masse krukker, så at vores børn ikke kommer tilskade ved at falde ind drivhus glasset, for her på terassen bliver der også cyklet. Disse krukker fylder vi med sommerblomster også i forskellige brændte farver.
Her ude i haven er vi igang med at lave en ny udgang fra staudehaven til frugthaven. I vinters var et af vores hegn bukket under for al sneen, denne udgang er lavet af nogle af de stolper der var til at redde og en gammel havelåge. Så skal der bare plantes klematis og selvfølgelig skal alt males når vejret bliver lidt varmere. Det er godt med små forandringer i haven, for så kommer vi rundt i haven på en ny måde fra år til år.

5 kommentarer:

 1. Spennende tid. Etterhvert blir det nok ikke tid til å sitt og se så mye på andres blogger, men for en glede det er å se på i disse dager:)
  Velkommen innom meg for en titt:)

  SvarSlet
 2. Ja, det er sjovt at lave nye bede med nye farvetemaer. Jeg glæder mig til at se billeder af jeres flammebed med dagliljer. Måske er jeg heldig at få det at se i virkeligheden - vi har bestilt sommerferie på Bornholm - vi synes at vores børn skal se jeres smukke ø.
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 3. Til Berit fra Irishaven.
  I skal være meget velkomne her og hvis I kommer forbi vores have, så prøv at køre indenom, det kan være vi er hjemme? Eller skriv en besked til os, så kan vi måske aftale en dag??
  Vi bor i en lille by der hedder Pedersker, det ligger ca. 8 km fra Dueodde sandstrand.
  M.v.h.Michael og Anne-Mette.

  SvarSlet